Távoktatási útmutató

A távoktatásról röviden:

A távoktatás lehetőséget ad a tananyag rugalmas időbeosztással történő elsajátítására, melyet munka, nappali tagozatos tanulás, gyereknevelés mellett ajánlunk vagy olyan esetekben, amikor messze van a lakhely az oktatási helyszíntől. A tananyagot egységekbe, modulokba szedve juttatjuk el a tanulókhoz. Ennek átolvasása után lehetőség van kérdések feltételére telefonon, email-ben vagy akár Skype segítségével. Kérésre személyes konzultációt is tudunk biztosítani, ennek során újra átvesszük a tananyagot és a problémás részekre koncentrálunk. A módszer nagyon hatékonyan tud működni, gyors tanulást tesz lehetővé, kihagyva a felesleges, már ismert  részeket, de önuralmat igényel az otthoni önálló felkészülés során.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Első lépésben ki kell választani a tanfolyamot. (Ha olyan képzést szeretnél, mely nem szerepel tanfolyamaink között, jelezd nekünk igényedet!)

Következő lépésben érdemes jelentkezni a tanfolyamra. Ez még nem jelent kötelezettséget a jelentkezőnek, csupán egy jelzést ad nekünk. Felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy további információk birtokában könnyebben tudj dönteni.
A felnőttképzési szerződés aláírásával és a tanfolyami díj befizetésével kezdődik a képzés. Ennek során több egymást követő időpontban küldjük / adjuk a tananyagot, melynek elsajátítására közösen határidőt tűzünk ki. Minden egységet konzultáció követ, mely során a még kérdéses részek tisztázásra kerülnek, valamint az is, hogy tartható-e az előre kitűzött ütem.
Az összes tananyagegység elsajátítása, feldolgozása után belső modulzáró vizsgákra kerül sor. Ha a tanfolyam akkreditált vagy sima szakmai tanfolyam, akkor csak egy vizsga szükséges. A belső vizsgák az OKJ-s vizsgára bocsátás feltételeként szerepelnek. Amennyiben van rá igény, az OKJ vizsga előtt egy felkészítést tartunk.
Az OKJ vizsga sikeres letétele után kiállítjuk az OKJ-s bizonyítványt. (Amennyiben nincs szükség az OKJ vizsgára, egy Szakmai tanúsítványt állítunk ki a tanfolyam elvégzéséről és a belső vizsgák sikeres teljesítéséről.)

Informatikai, gazdasági és kereskedelmi képzéseink is elérhetőek távoktatásos formában. Minden esetben lehetőség van konzultációra (email, Skype, chat) és előre egyeztetett időpontokban történő személyes beszélgetésekre is.

Címke: , , ,
Kategória: Egyéb, Hír, blog, Oktatás