Tanfolyamok

Izometriás csőszerelő tanfolyamIzometriás csőszerelő tanfolyam
Az izometriás vagy izometrikus csőszerelő külföldön is (pl. Hollandiában, Németországban, Ausztriában) keresett szakma. A képzés segítségével többek között elsajátíthatod a különböző anyagú és méretű csövek szerelésének technikáját és az izometrikus (axonometrikus, 3 dimenziós vetítésű) műszaki rajzok mechanikus olvasását, értelmezését.

 

Ívhegesztő tanfolyam - csőhegesztőBevont elektródás ívhegesztő tanfolyam
A bevont elektródás kézi ívhegesztés a legrégebbi és egyik legsokoldalúbban használható a számos hegesztési eljárás közül. Leginkább szerkezeti acélmunkák, csőszerelés, hajóépítés és általános gépipari tevékenység során vasötvözeteknél alkalmazzák.

 

gepiroAdatrögzítő és gépírás tanfolyam
Fejlett országok sorra vezetik be a gépírás oktatást a közoktatásba, hiszen kezd fontosabbá válni, mint a kézírás. A gépírás tudása ma már nem versenyelőnyt jelent, hanem versenyhátrányt annak, akinek nincs. Ideje tehát minél korábban elkezdeni a tanulást! Tanfolyamunk rövid és hatékony, korszerű és jól használható tudást nyújtunk, mely a vállalkozás zökkenőmentes és hatékony működéséhez ma már elengedhetetlen.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


öt − 3 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>