Pályázatok

Az oktatást, továbbképzést és az élethosszig tartó tanulást az Európai Unió a gazdasági versenyképesség megőrzésében kiemelt helyen kezeli, így időről időre megjelennek pályázati kiírások, melyek cégek, non-profit szervezetek, önkormányzatok munkatársainak képzését teszik lehetővé minimális saját forrás bevonásával.

Mi mindenképpen egyetértünk a fenti irányelvekkel és javasoljuk ezen források maximális kihasználását, hiszen a piacon csak az maradhat hosszú távon versenyképes, aki folyamatosan tud változni, felismerni az új irányokat, fejlődési lehetőségeket. Ennek pedig legjobb módja, ha mind a vezetőség, mind az alkalmazottak folyamatosan képezni tudják magukat.

Évek óta részt veszünk alapítványok, önkormányzatok pályázatainak megírásában és megvalósításában. Felkutatjuk az aktuális pályázati forrásokat és szívesen adunk tanácsot cégek, szervezetek részére, hogy melyik pályázat lenne megfelelő a cég számára. Segítünk összhangba hozni a vállalat saját céljait, stratégiáit az aktuálisan támogatott részterületekkel, hogy minél sikeresebb legyen mind a pályázat elbírálása, mind pedig a megvalósítása.

Az alábbi pályázati forrásokat ajánljuk, melyek képzéssel, oktatással kapcsolatosak:

"Mi leszek, ha 25 leszek" Az AmCham Alapítvány országos pályázatot hirdet hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézmények számára. Az Alapítvány 2014-ben is támogatja a gyermekekkel foglalkozó intézményeket, és segíti Őket abban, hogy megvalósíthassák a terveiket.

admin, június 24, 2014

Hátrányos helyzetű csoportoknak pályázat: TÁMOP-5.3.8Pályázat a leghátrányosabb helyzetű csoportoknak: munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és támogató szolgáltatások - foglalkoztatók számára. Határidő: 2013.11.

admin, november 5, 2013

Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban: TÁMOP-1.4.6-13/1A pályázat célja, hogy a munkanélküliség állapotából a tartós foglalkoztatás állapotába juttassa a szakképzetlen, elavult, nem piacképes szakképzettséggel rendelkező hátrányos helyzetű munkanélkülieket a foglalkoztatással összekapcsolt szakképzés révén.

admin, március 15, 2013

Továbbképzés szakmai tanárok és gyakorlati oktatók részéreAz Új Széchenyi Terv keretében megjelent, "Szakképző intézmények szakmai tanárai és gyakorlati oktatói pedagógiai képzése, továbbképzése" című könnyített elbírálású pályázatra március 14-ig nyújthatnak be pályázatot a konvergencia régiók szakiskolái és szakképző iskolái.

admin, február 27, 2013

Pályázati tudnivalók források feltérképezése, tervezésMire érdemes cégként, önkormányzatként vagy non-profit szervezetként odafigyelni? Honnan szerezzünk információkat? Főbb pályázati források Magyarországon.

admin, február 10, 2013

Ingyenes informatikai képzésekSajnos ilyen tanfolyamot már nem tudunk indítani (Archivált cikk). 2012. őszétől indulnak az ingyenes számítástechnikai tanfolyamok. Folyamatosan lehet jelentkezni a keret kimerüléséig.

admin, szeptember 10, 2012

Pályázat civil szervezetek szakmai programjának támogatásáraA pályázat célja a nevelés és oktatás, képességfejlesztés , gyermek- és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működ...

admin, május 15, 2012

Óvodák fejlesztése: képzés, eszközök, beruházás, fejlesztésÓvodafejlesztésre pályázhatnak óvodák és az azokat fenntartó önkormányzatok, non-profit szervezetek 1 MFt - 100 MFt összegben akár önerő nélkül. Pályázat beadható 2012. június 1-től június 30-ig.

admin, május 10, 2012

Munkahelyi képzések támogatása középvállalatok számáraSzakmai, számítástechnikai, informatikai, vállalat működésével kapcsolatos képzésekre is lehet pályázni 1 MFt - 50 MFt összegben. Pályázat beadható 2012. május 18-től a forrás kimerüléséig.

admin, április 3, 2012

Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számáraSzakmai, számítástechnikai, informatikai, vállalat működésével kapcsolatos képzésekre is lehet pályázni 0 MFt - 10 MFt összegben. Pályázat beadható 2012. május 18-től a forrás kimerüléséig.

admin, április 3, 2012

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számáraSzakmai, számítástechnikai, informatikai, vállalat működésével kapcsolatos képzésekre is lehet pályázni 10 MFt - 150 MFt összegben. Pályázat beadható 2012. május 18-től a forrás kimerüléséig.

admin, április 3, 2012


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


− kettő = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>