Logisztikai ügyintéző tanfolyam

A logisztikai ügyintéző irodai adminisztrációs feladatokat lát el, kapcsolatot tart az ügyfelekkel, partnerekkel, segítséget nyújt a rendelési, beszerzési és az értékesítési tevékenységek elvégzésénél.

Feladatai közé tartozik a logisztikai részlegen a kiszállítással kapcsolatos folyamatok nyomon követése, adminisztrációja, a kiszállítás folyamatosságának és pontosságának biztosítása, rendelési és kézbesítési folyamatok rögzítése, rendelési / kiszállítási igények priorizálása, ezzel kapcsolatos adatbázis kezelés, kapcsolattartás az érintett társosztályokkal (elosztó központ, gyártás, pénzügy), információáramlás gördülékenységének biztosítása, külső és belső riportok futtatása.


Finnországban eltörlik a tantárgyakatÚj reformot készülnek bevezetni Finnországban: át szeretnének térni a téma-alapú oktatásra a tantárgyak mellőzésével.

admin, április 5, 2015

Munkaerőhiány az EU-ban Az uniós országokban lévő vállalatok 40%-a számolt be arról, hogy nehezen találnak megfelelő készségekkel rendelkező munkaerőt, pedig a gazdaság évek óta szűkül.

admin, január 29, 2015

"Mi leszek, ha 25 leszek" Az AmCham Alapítvány országos pályázatot hirdet hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézmények számára.

admin, június 24, 2014

Külföldön dolgozók a NAV célkeresztjébenAkár több százezer forintot is követelhet a külföldön dolgozó magyarokon a magyar adóhatóság (NAV), ha nem intézték el megfelelően az adminisztrációt.

admin, június 4, 2014

Hiányszakmák listája - milyen szakmát tanuljA Profession.hu 2014 első negyedéves adatai szerint egyre több a diplomát nem igénylő online álláshirdetések száma. Ezer állásajánlat közül válogathatnak azok, akik fizikai munkát keresnek - írják.

admin, május 23, 2014

Izometria készítő alkalmazásIzometriás vagy angolosabb nevén isometric. Ez a neve egy izometria készítő alkalmazásnak, melyet iOS rendszerű készülékeken lehet használni (pl. iPhone). És hogy mire használható? Izometriás rajzokat lehet vele készíteni.

admin, április 14, 2014

Csőszerelő foglalkozások leírása FEOR szerintEbben a cikkben azt tekintjük át, hogy magyar FEOR (Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere) kódok alapján mivel foglalkozhat egy csőszerelő.

admin, február 8, 2014

Karima szerelő tanfolyamA csövek oldható kötésére sok esetben karimákat használnak olajiparban, erőművekben és egyéb termelő üzemekben is.

admin, február 7, 2014

Nem megy a tanulás? Jók a génjeid?A londoni King's College egyik legújabb kutatása szerint a gének nagyobb szerepet kapnak abban, ki milyen eredményesen tud tanulni, ahhoz képest, hogy milyen maga az oktatás és hogy milyen környezetbentanul az illető.

admin, december 14, 2013

Hamarosan épül a Déli ÁramlatA Déli Áramlat egy tervezett csővezeték, amely a Fekete-tenger alatt szállítana orosz földgázt Bulgárián keresztül Délkelet-Európába. Az Európai Unió Nabucco projektjének versenytársa.

admin, december 6, 2013

Angliába mennél dolgozni? Így írj önéletrajzot!Külföldi munka esetén különösen fontos, hogy az adott ország sajátosságainak megfelelő legyen az önéletrajzunk. Ha erre nem figyelünk, akkor azt kockáztatjuk, hogy formai okok miatt már az első körben kiszórnak bennünket.

admin, november 20, 2013

Hátrányos helyzetű csoportoknak pályázat: TÁMOP-5.3.8Pályázat a leghátrányosabb helyzetű csoportoknak: munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és támogató szolgáltatások - foglalkoztatók számára. Határidő: 2013.11.

admin, november 5, 2013

Önéletrajz 50 év felett - 10 hasznos tippHa 50 évesen munkát kényszerülünk keresni, néhány apróbb trükköt érdemes alkalmazni az önéletrajz és motivációs levél írása és az álláskeresés során.

admin, november 4, 2013

EFOP: Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív ProgramEz egy dokumentum, ami a következő nyolc évre pályára állít minden magyarországi oktatásfejlesztést. Vagyis két kormányzati ciklus oktatásfejlesztési mozgástere.

admin, november 2, 2013

Külföldre mennél dolgozni? Hasznos tanácsok!Egyre több magyar szeretne Németországban, Ausztriában, Angliában, Hollandiában dolgozni, ami nem csoda, hiszen általában három-négyszer annyit lehet nyugatabbra hasonló munkáért, végzettséggel, tapasztalattal és munkaórával keresni...

admin, november 1, 2013

Ifjúsági Foglalkoztatási KezdeményezésA gazdasági válság súlyosan érintette a fiatalokat: munkanélküliségi rátájuk a felnőttekének a kétszerese, 2013 januárjában 23,6% volt. Jelenleg az unióban 7,5 millió 15-24 éves fiatal tartozik az ún.

admin, október 3, 2013

Oktatással kapcsolatos idézetek„A világon mindenkinek hinnie kell abban, hogy képes valami olyasmit nyújtani, amit a világ nélküle nem kapna meg.

admin, szeptember 11, 2013

OKJ képzések listája 2013. szeptember 1-tőlAz OKJ képzések 2013. szeptember 1-i hatállyal megváltoztak, a 150/2012.

admin, szeptember 9, 2013

Munkaerőpiaci körkép 2013-banMi legyek, ha nagy leszek? Munkaerőpiaci trendek 2013-ban és segítség pályaválasztáshoz...

admin, május 8, 2013

Logisztikai ügyintéző tanfolyamA logisztikai ügyintéző irodai adminisztrációs feladatokat lát el, kapcsolatot tart az ügyfelekkel, partnerekkel, segítséget nyújt a rendelési, beszerzési és az értékesítési tevékenységek elvégzésénél.

admin, április 18, 2013A logisztika szakemberei mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt keresettek. Magyarországon sok kifejezetten logisztikával foglalkozó cég van:  …, és ezen kívül minden nagyobb kereskedelmi egységnek van logisztikai részlege.

A képzés során az anyagmozgatási és logisztikai ismereteken túl elsajátíthatnak gazdasági-, vállalati-, és marketingismereteket is. Tanfolyamunkkal egy olyan képzettségre lehet szert tenni, mely mindenkor megállja helyét a munkaerő-piacon, valamint segít a versenyképes jövedelem elérésében.

 

Tanfolyam végzésének helye: Budapest

Tanfolyam hossza: 140 tanóra

Iskolai előképzettség: érettségi

Képzési tematika:

  • Gazdasági ismeretek
  • Vállalkozási ismeretek
  • Jogi ismeretek
  • Áruismeret
  • Anyagmozgatási ismeretek
  • Logisztikai ismeretek
  • Vállalati gazdálkodás
  • Marketing

Tanfolyami díj: 160.000 Ft

A tanfolyamon tananyagot biztosítunk, nincs szükség külön könyvekre, jegyzetre a vizsga letételéhez.

Vizsga:

  • Gyakorlati-írásbeli, szóbeli vizsga
  • Vizsgadíj: 20.000 Ft

 

Jelentkezés személyesen Budapesten a Gát utca 27. (Ferencváros) alatt vagy Interneten a jelentkezési lap kitöltésével!
PDF formátumú, nyomtatható jelentkezési lapunk innen letölthető!

Következő tanfolyam várható indulása: létszámtól függően

A tanfolyam végén igény szerint rövid álláskeresési útmutató és tanácsadás igénybe vehető, akár külföldi elhelyezkedési tippekkel és tapasztalatokkal.
(Hol keressünk állást, konkrét cégek, akik logisztikai ügyintézőket keresnek, álláshirdetések. Önéletrajz készítése, fordítása. Állásinterjú, hogyan menjünk, mit mondjunk és mit ne, stb.)

Amennyiben már van logisztikus, logisztikai ügyintéző vagy logisztikai menedzser végzettséged, és állást keresel, érdemes lehet az alábbi álláshirdetések között böngészni, hátha sikerül ráakadni egy jó lehetőségre.

 

Logisztikai ügyintéző Újszentiván Bovira Kereskedelmi Zrt.
Logisztikai ügyintéző Eger Schoen+Sandt Hungary Kft.
Logisztikai ügyintéző (kereskedelmi ügyintéző) Gödöllő HB Mérnöki Iroda Kft.
Logisztikai ügyintéző Kiskunlacháza Eurogarden Hungary Kft.
Logisztikai adminisztrátor Pest megye APT Vezetési Tanácsadó Kft.

 

Olyan cégek, fejvadászok megkeresését is várjuk, akik képzett logisztikai ügyintézőket keresnek, lehetőséget adunk weboldalunkon konkrét állásajánlatra mutató link elhelyezésére is – amennyiben amögött valódi, élő állásajánlat áll.

Cégek részére kihelyezett, egyénre szabott képzést tudunk ajánlani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


× 6 = negyven nyolc

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>