Logisztikai ügyintéző tanfolyam

A logisztikai ügyintéző irodai adminisztrációs feladatokat lát el, kapcsolatot tart az ügyfelekkel, partnerekkel, segítséget nyújt a rendelési, beszerzési és az értékesítési tevékenységek elvégzésénél.

Feladatai közé tartozik a logisztikai részlegen a kiszállítással kapcsolatos folyamatok nyomon követése, adminisztrációja, a kiszállítás folyamatosságának és pontosságának biztosítása, rendelési és kézbesítési folyamatok rögzítése, rendelési / kiszállítási igények priorizálása, ezzel kapcsolatos adatbázis kezelés, kapcsolattartás az érintett társosztályokkal (elosztó központ, gyártás, pénzügy), információáramlás gördülékenységének biztosítása, külső és belső riportok futtatása.

A logisztika szakemberei mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt keresettek. Magyarországon sok kifejezetten logisztikával foglalkozó cég van (pl. Waberer’s, DHL, FedEx, Hungit Logistic, stb.), és ezen kívül minden nagyobb kereskedelmi egységnek van logisztikai részlege.

A képzés során az anyagmozgatási és logisztikai ismereteken túl elsajátíthatnak gazdasági-, vállalati-, és marketingismereteket is. Tanfolyamunkkal egy olyan képzettségre lehet szert tenni, mely mindenkor megállja helyét a munkaerő-piacon, valamint segít a versenyképes jövedelem elérésében.

 

Tanfolyam végzésének helye: Budapest

Tanfolyam hossza: 140 tanóra

Iskolai előképzettség: érettségi

Képzési tematika:

  • Gazdasági ismeretek
  • Vállalkozási ismeretek
  • Jogi ismeretek
  • Áruismeret
  • Anyagmozgatási ismeretek
  • Logisztikai ismeretek
  • Vállalati gazdálkodás
  • Marketing

Tanfolyami díj: 160.000 Ft

A tanfolyamon tananyagot biztosítunk, nincs szükség külön könyvekre, jegyzetre a vizsga letételéhez.

Vizsga:

  • Gyakorlati-írásbeli, szóbeli vizsga
  • Vizsgadíj: 20.000 Ft

 

Jelentkezés személyesen Budapesten a Nagy Lajos király útja 140. (Bosnyák tér) alatt vagy Interneten a  jelentkezési lap kitöltésével!
PDF formátumú, nyomtatható jelentkezési lapunk innen letölthető!

Tanfolyamot csak egy minimális létszámmal tudunk indítani.

A tanfolyam végén igény szerint rövid álláskeresési útmutató és tanácsadás igénybe vehető, akár külföldi elhelyezkedési tippekkel és tapasztalatokkal.
(Hol keressünk állást, konkrét cégek, akik logisztikai ügyintézőket keresnek, álláshirdetések. Önéletrajz készítése, fordítása. Állásinterjú, hogyan menjünk, mit mondjunk és mit ne, stb.)

Amennyiben már van logisztikus, logisztikai ügyintéző vagy logisztikai menedzser végzettséged, és állást keresel, érdemes lehet az alábbi álláshirdetések között böngészni, hátha sikerül ráakadni egy jó lehetőségre.

 

Logisztikai ügyintéző Újszentiván Bovira Kereskedelmi Zrt.
Logisztikai ügyintéző Eger Schoen+Sandt Hungary Kft.
Logisztikai ügyintéző (kereskedelmi ügyintéző) Gödöllő HB Mérnöki Iroda Kft.
Logisztikai ügyintéző Kiskunlacháza Eurogarden Hungary Kft.
Logisztikai adminisztrátor Pest megye APT Vezetési Tanácsadó Kft.

 

Olyan cégek, fejvadászok megkeresését is várjuk, akik képzett logisztikai ügyintézőket keresnek, lehetőséget adunk weboldalunkon konkrét állásajánlatra mutató link elhelyezésére is – amennyiben amögött valódi, élő állásajánlat áll.

Cégek részére kihelyezett, egyénre szabott képzést tudunk ajánlani.

Címke: , ,
Kategória: Céges képzések, Kereskedelmi, Tanfolyamok